دسته‌بندی نشده

7 گام برای یافتن شغل رویایی خود

7 گام برای یافتن شغل رویایی خود در هر بازاری

من ذهن خوان نیستم من فقط یک شنونده خوب هستم! من به عنوان یک کارشناس کوچ شغلی، با صدها نفر از جویندگان کار در خصوص بزرگترین چالش‌ها و مشکلات، مبارزات و حتی عمیق‌ترین خواسته‌ها و بزرگترین اهداف آن‌ها صحبت‌های بسیار زیادی داشتم و به تمامی گفته‌های آنان با دقت بسیار بالا گوش داده‌ام. در نهایت می‌توانم به شما مراجعین و کارجویان عزیز 7 نکته مهم برای یافتن شغل رویایی خود در هر مارکتی را توصیه کنم. برای اطلاعات بیشتر در ادامه همراه ما باشید.

این مراحل به طور جهانی برای هر شغلی که به دنبال آن هستید قابل اجرا هستند. فرقی نمی کند که در سطح ابتدایی هستید یا C-level و حرفه‌ای.

مرحله 1: تقویت اعتماد به نفس

اولین کاری که هر جویای کار باید انجام دهد تا بتواند خود را برای موفقیت آماده کند این است که ذهنیت رشد خود را بسازد و واقعاً هر چیزی را که مانع او شده است را  کنار بگذارد. داشتن اعتماد به نفس در فردی که به دنبال کار است بسیار مهم می‌باشد چرا نداشتن اعتماد به نفس باعث ایجاد شک و تردید می‌شود و می‌تواند این حس بی‌ثباتی را به استخدام کننده انتقال دهد. لذا اعتماد به نفس، صبر و انعطاف پذیری از عناصر کلیدی موفقیت شما هستند اگرچه بسیاری از افرادی که با آن‌ها کار می کنم فقط روی رزومه متمرکز هستند، اما باید بدانید که داشتن اعتماد به نفس برای موفقیت شما بسیار مهم است.

مرحله 2: پیدا کردن کار رویایی خود

زمانیکه ندانیم مقصد نهایی ما کجاست قطعا حواس پرت و گیج می‌شویم. مثلا کارجویانی که ندانند شغل دلخواه آنان چیست قطعا هر روز رزومههای مختلف برای موقعیت‌ شغلی‌های گوناگونی ارسال خواهند کرد چون هنوز با خودشان در این زمینه شفاف و روشن نیستند.

بنابراین بهتر است که شغل رویایی خود را مشخص کنید. دریابید که ارزش‌های شما چیست، چه نوع فرصتی با مهارت‌هایی دارید، علایق‌تان و تأثیری که می‌خواهید در آن زمینه داشته باشید به چه صورتی می‌باشد. زمانی که بتوانید آن کار دلخواه یا به اصطلاح رویایی خود را پیدا کنید در آن صورت می‌توانید وارد مرحله بعد یعنی پیدا کردن آن شغل شوید.

مرحله 3: نشان دادن برند شخصی خود

برند شخصی شما همان چیزی است که در مورد شما می گویند. امروزه بسیار رایج است که شرکت‌ها نام شما را در گوگل جستجو کنند. وقتی نام شما را گوگل می‌کنم، چه چیزی برای من کارفرما نشان داده می‌شود؟ آیا خود را در گوگل به عنوان یک متخصص نشان داده‌اید؟ شما باید بتوانند رزومه خود را به صورت متفاوت و جذابتری در مقایسه با بسیاری از افراد دیگر که مهارت ها، سطح تحصیلات و تجربه بسیار مشابهی با شما دارند را به کارفرما ارائه دهید. اگر بتوانید برند شخصی خود را به صورت گیرا، جذاب و متفاوت در بستر اینترنت و در گوگل نشان دهید و به رخ همگان بکشید قطعا آن فرد استخدام کننده  شما را به عنوان کاندیدایی که باید استخدام کند می‌بیند.

مرحله 4: آپدیت پروفایل لینکدین

 یکی از اشتباهاتی که بسیاری از افراد مرتکب می‌شوند این است که تمام انرژی خودرا  صرف جستجوی شغل و ارسال رزومه می‌کنند. اما اجازه دهید به شما بگویم، پروفایل لینکدین شما در واقع مهمتر از رزومه شماست چرا که لینکدین یا هر پلتفرم دیگری که امکان نمایش تخصص و حوزه کاری را برای شما فراهم می‌کند درواقع چیزی هستند که به شما این امکان را می دهند که هر روز قابل مشاهده باشید به طوریکه کارفرمایان زیادی شما را ببینند و از هنر، تخصص و تجربیات کاری شما اطلاعات لازم را کسب کنند.

استخدام کنندگان هر روز در لینکدین به دنبال کارجویان و نامزدهایی مانند شما هستند، اما اگر لینکدین شما بهینه و قوی نباشد، قطعا از میان حذف خواهید شد و حتی بدتر از آن، اگر پروفایل لینکدین ندارید، این سیگنال را به کارفرمای خود ارسال می‌کنید که آنقدر که می‌گویید در مورد حرفه خود جدی نیستید. داشتن یک پروفایل لینکدین جذاب نشان می‌دهد که اگر یک موقعیت شغلی به شما داده شود، چه نوع توجه و تلاشی انجام خواهید داد.

مرحله 5: قایلیت دیده شدن

بسیاری از مراجعین پیشنهاد شغلی خود را از افراد ناشناس و غریبه دریافت می‌کنند، به این معنی که برای اولین بار به کسی در لینکدین پیام دادند و سپس آن شخص پیشنهاد شغلی می‌دهد آن هم تنها با یک پیام لذا اگر یک پیام استراتژیک تهیه کنید به طوریکه بتوانید به طور خلاصه ماموریت، تخصص، سوابق و تجربه خود را با این افراد به اشتراک بگذارید، می‌توانید ارتباطاتی ایجاد کنید که در نهایت شما را به شغل رویایی‌تان برساند.

مرحله 6: تعیین موقعیت خود در طول مصاحبه

داشتن جلسات مصاحبه الزاما به معنای کامل و کاربلد بودن نیست. مصاحبه در واقع به این معناست که شما فرصتی ایجاد کردید که در موقعیت شغلی دلخواه‌تان یا تایید با رد شوید چرا که دقیقا نمی‌دانید  مصاحبه کننده به دنبال چه چیزی است.

شما تلاش خود را کرده و سعی کردید که با استراتژی و اعتماد به نفس در جلسه مصاحبه شرکت کنید اما اگر بعد از ترک اتاق پیغامی دریافت کردید مبنی بر اینکه صلاحیت لازم برای کسب این موقعیت شغلی را ندارید آنجاست که باید بدانید به اندازه کافی نتوانستید خود را پرزنت کنید چرا که اتفاقا تخصص و مهارت لازم برای آن کار را هم داشتید. بنابراین قبل از جلسه مصاحبه موقعیت خود را تعیین و با برنامه ریزی جلو بروید.

مرحله 7: مذاکره درخصوص پیشنهادات خود

اگر در این مرحله هستید، بابت دریافت پیشنهاد شغلی به شما تبریک می‌گوییم! واقعاً مهم است که نیازها و پیشنهادات خود را به طور کامل و شفاف بیان کنید و درخصوص آن با استخدام کننده مذاکره داشته باشید به طوریکه بتواند در نهایت رضایت شما را جلب نماید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *